Situatie beslisboom

 

De situatie beslisboom is ontwikkeld om in verschillende noodsituaties erachter te komen hoe er gehandeld dient te worden. De beslisboom maakt gebruik voor voorbeeldsituaties die zelf toegegevoegd kunnen worden door de gebruikers. Door te kiezen voor categorieen en situaties kunnen hulpverleners snel de juiste informatie vinden die bij de situatie past waar ze op dat moment mee te maken hebben.

 

De beslisboom geeft naast informatie over het handelen ook de mogelijk om protocollen en handleidingen toe te voegen. Op deze manier kan er altijd snel gekeken worden hoe er bijvoorbeeld ook alweer geinjecteerd moet worden. Het direct hebben van de informatie bij de situatie bespaart een hoop tijd die de hulpverlener anders kwijt is met zoeken in een hoop documenten.

 

Naast informatie over handelen in een crisissituatie kan er ook gekeken worden wel preventieve interventies er mogelijk zijn om zo een escalatie te voorkomen.

 

Alle informatie kan direct vanuit het programma worden afgedrukt en is voorzien van checkboxes. Op deze manier kan de hulpverlener terug naar de situatie gaan met de informatie.